Det har skjedd en del nye ting i dag 😃

Det som skjer er at jeg løper fortere i en 1t på mølla nå enn for 1mnd siden 💪 avsluttet dagens mølle økt med 5min rolig på elipse og badstue. Jeg fikk i posten ny trøye fra Idrett Uten Alkohol😃. alkohol og idrett passer ikke sammen. Kul trøye noe av den kuleste de har laget den skal bli mye brukt testet trøya i dag terningkast 6 I morgen klokka 7.45 skal jeg møte Nrk Sogn Og Fjordane ute ved handlesenteret i Florø og vi skal på en liten løpe tur mens jeg prater litt om ting også om 24t løpet på direkten på Nrk radio ble sagt at sendingen starter ca. kl08.10 Så senere på dagen skal jeg ned på Rema1000 Amfi og snakke med sjefen sjølv Stian Rønnekleiv og gi han min brosjyre håper på noe spennende der. Også har jeg snakket med Mevlida Malkoc Moen hun skal teste Magnesium kremen til Helsekjelda og lage T-Skjorte og pannebånd i første omgang med min logo det kommer til salgs i min lille nettbutikk på sida mi. Dette blir Konge👍👍👍👍😃