Hvorfor minimalist sandaler og ikke minimalist sko?

Logo Lars Barfot. Et hjerte med to føtter i.

Er du ny som barfoter og har lyst å prøve Minimalist sandaler her har jeg laget noen punkter hvorfor du skal velge det.

Jeg kjenner følelsen, når jeg startet fant jeg ut hva fordelene med å være barfot var, men noen ganger trengte jeg litt beskyttelse (og noe som ville la meg komme inn på steder der jeg ble nektet barfot) og jeg har prøvde en del.
Her er noen grunner til at jeg tror Minimalist sandaler er det beste valget når du skal ha beskyttelse:
Barfot Sandaler: Gir en tynn såle som er myk (men ikke alltid like tynn som barfot sko), men friere bevegelse av foten som gir en nærmere barfot følelse, Du vil da føle bakken så mye som mulig uten å måtte bekymre deg for hva du går på.
Naturlig bevegelse – Du vil la føttene bevege seg naturlig og lar tærne dine strekker seg,bevege seg uten at noe kommer i veien og ved at ingenting begrenser toppen av foten, du kan løfte tærne og du kan bevege de så mye du vil, og det er veldig lett å lande med foten som om du var barfot.
Lettvekt – Minimalist sandaler veier nesten ingenting så det er nesten som du ikke har noe på etter en stund vil du glemme at de er på.
Grep – De fleste minimalist sandaler har vibram såle som gir ett fantastisk grep i de fleste anledninger, men noen har egen produserte såler men det gir også bra grep har prøvd noen av de, du trenger ikke sko for å få bra grep.
Multifunksjonell – Mennesker over hele verden har brukt minimalist sandaler,for å stå på paddleboarding, til kajakk padling,løpe, til å takle 100 kilometer,ultra -marathons ,24t løp!
Praktisk – Minimalist sandaler er lette å ruller eller bretter og passer i små rom. Stikk dem i lommen, slik at du har dem hendige til en tur der du er barfot og trenger beskyttelse
Antibakteriell / Anti-Lukt – Luften sirkulerer rundt foten din, i stedet for å ha føttene pakket inn og svette!
Bedre passform – Minimalist sandaler har en bedre passform en minimalist sko.
Personlig stil – det finnes mange forskjellige farger, og du kan ha den du du synes passer der og da.
Rimelig – ofte er minimalist sandaler ofte billigere enn minimalist sko.
Langvarig – Folk lurer ofte hvor lenge minimalist sandaler vil vare, Vel, det vet jeg ikke; jeg har slitt ut ett par og de tok noen år. Noen merker kommer med mange tusen km garanti. Sammenlign det med løpesko som du skal erstatte hver 500-1000 km!

Viss du vil teste en modell så kan du støtte meg gå inn Earthrunners.com og bruk koden larsbare