Lindre Muskel smerter med Magnesium krem

Mangel på magnesium kan føre til muskelplager. Har du stive muskler eller smerte i nakke og rygg, kan tilførsel av magnesium redusere plagene. Magnesium spiller ei sentral rolle i ei rekke av kroppen sine vitale prosesser. Krampe eller annet smerte i muskulaturen kan være ett tegn på magnesiummangel.

Magnesium er ett av de viktigste minerala i kroppen og nødvendig for ei rekke funksjoner som signaloverføring i nervesystemet og regulering av muskelaktivitet. Det inngår i mer enn 300 ulike enzymsystem, og er nødvendig for god muskel avslapping, immunfunksjon og hjertefunksjon.

SULFAT OG LINDRING AV MUSKELSMERTER

Sulfat på verke signalsubstansene i hjernen som styrer muskelspenning og smerteoverføring. Tilføring av sulfat kan vere med og lindra muskelspenninger. (Forskar Susan Owens)

Magnesium vært ikke danna naturlig i kroppen, og må derfor tilført. Mange menneske har et for lavt inntak av magnesium gjennom kosten, og det er vanlig å ta tilskudd i form av tabletter. Professor Rosemary Waring har vist at magnesiumsulfat vert absorbert godt og raskt gjennom huden, opp til så kalla metning. Det betyr at kroppen ikke tek opp mer enn han har bruk for.

MAGNESIUM KAN LINDRA MUSKELSMERTER

Helsekjelda Magnesiumkrem er utvikla ut fra erfaring kombinert med kunnskap om magnesium og sulfat sine funksjoner i kroppen. Ved å bruka Helsekjelda Magnesiumkrem vil en øke magnesiumnivået i kroppen på en god og enkel måte. Ved å smørja han direkte på vonde muskler kan en oppleve fort lindring.

 Tilrådd dosering:

  • mot kramper og muskelsmerter: 1-2 pumpetrykk masserest inn i det aktuelt område
  • som magnesiumtilskudd: inntil 8 pumpetrykk masserast på tynn hud

 

Helsekjelda Magnesiumkrem er ett naturprodukt utvikla og produsert i Norge i samarbeid med lege.

Som du kan kjøpe i min Nettbutikk.