Litt om Vivobarefoot sko til din Barfot livsstil.

Den menneskelige foten er et biomekanisk mesterverk. Det kan takle alt fra å gå og løpe til å hoppe og danse. Men ved å stappe foten inn i en moderne sko, nedgraderer du den naturlige funksjonen.Dine føtter har over 200 000 nerve endinger. Det samme som på dine hender, Som tillater deg å føle underlaget. 

Det passer ikke alltid å gå barfot da er Vivobarefoot ett gått alternativ, Grunnen er at Vivobarefoot har noe den tynneste sålen som mulig for å gi deg maksimal sensorisk tilbakemelding med mye fleks i sålen Og de er fot formet slik at føttene dine kan bevege seg som naturen er ment. Enten du løper en tur,tar en piruett eller dukker opp butikken.

Produktene er av gammel teknologi med moderne teknologi, for å hjelpe til at du kan leve livet ditt berrføtt.

Her noen bilder og en Reklame video som viser hva som gjør Vivobarefoot sko så unikt. 

Er Sponset, Du kan kjøpe Skoene  her:  https://www.vivabrands.no/categories/vivobarefoot og bruker Rabatt koden larsbarfot så får du 20% rabatt på ditt kjøp.